Mattor till barnrummet

Hos oss hittar du mattor som gör ditt barns rum mer hemtrevligt och mysigt. Våra mattor håller hög kvalitet, utan att äventyra din plånbok. Givetvis kan du använda en vanlig matta även för barnrummet, men en bra barnmatta med ett roligt motiv eller färg, ger helt klart rummet en varm och ombonad ton. Kolla även på populära bilmattor från OYOY .

Om du har några frågor kring våra mattor, eller någon annan av våra produkter, tveka inte att kontakta oss.

Härliga mattor till barnrummet

Om du letar efter både mysiga och roliga mattor till ditt barnrum, kan du hos oss på babylove.se hitta flera olika varianter som sätter sin unika prägel. Du kan välja mellan både dekorativa mattor med djurtema eller skojiga bilmattor som barnen kan leka på. Våra prisvärda barnrumsmattor håller hög kvalité och kommer därför att klara både lek och stoj.

Upptäck nya och hemtrevliga varianter till ditt barns rum och skapa ett rum som på ett enkelt sätt både inspirerar till lek och skapar en trygg stämning för dina barn. Låt färg, form och vackra mönster vara dina ledstjärnor när du inreder.

En rund & stor matta till ditt babyrum

Letar du efter en rund matta? Då har vi ett stort urval att välja mellan. Gör ditt babyrum mysigt med en härlig Big big world-matta som både bidrar till mysfaktorn och kan lekas på. Denna matta tål även maskintvätt i 30 grader, vilket är en fördel när det gärna kletas och kladdas. En enfärgad rund matta med hela alfabetet kan även det vara ett bra alternativ. Där kan barnen både leka och lära sig samtidigt. En snygg lekmatta med stadstema stimulerar barnens fantasi och gör att de i sitt eget rum kan skapa sin egen lilla by.

Ibland vill man bara ha en stor matta som täcker större delen av barnrummet. Vi har en fint mönstrad matta, stor nog att göra hela barnrummet mysigt. Mattan är tillverkad i 100% bomull och är även den lätt att rengöra i tvättmaskin.

Oavsett vilken unik prägel du vill sätta på ditt barnrum, har vi på babylove.se det som behövs för att du ska kunna designa ett rum som både känns tryggt och mysigt. Detta samtidigt som det är inspirerande och estetiskt. Med våra fina mattor kan du komma en bra bit på vägen mot att skapa barnets drömrum.