Vi designar det bästa barnrummet online

 En professionell inredningsarkitekt  skapar ett unikt projekt för ditt barnrum , oavsett vart du bor. Processen sker helt och hållet online !

 VÅR TJÄNST

VI SKAPAR EN BARNRUMSPROJEKT

Professionell erfaren arkitekt
Vi samarbetar med en utbildad och erfaren inredningsarkitekt, specialiserad på barnrum

Enkel och tydlig process
Smidig process och enkelt att beställa . Du väljer mellan våra 2 paket och får ett helt projekt med bla Mood-board, 3 D visualisiering, arkitektritning och en shoppinglista

Allt sker online
Det spelar ingen roll om du bor i Kiruna eller på Gotland. Hela processen sker digitalt vilket innebär att vi kan erbjuda den mest prisvärda tjänsten på marknaden.

Dina preferenser styr
Vi projekterar för dig och tillsammans med dig. Vi kommer att fråga vad du tycker om och vilka möbler du vill ha med i projektet, oavsett om vi erbjuder dem eller ej 

Hur det fungerar

1

Dina behov & önskemål

Du fyller först i ett frågeformulär för att ge oss en bild av vad du tycker om och  vilka preferenser du har. Du bestämmer även din totala budget här. 

2

Bilder och mått

Du skickar in mått och bilder på rummet till oss, vi stämmer tillsammans av oklarheter eller funderingar. När det är klart kan vi börja projektera inredningen.

3

"Mood board"

Utifrån dina preferenser kommer kommer vi tillsammans ta fram en "mood board" med bilder på möbler, färger, textiler m.m. och du kan redan här påverka inriktningen.

4

Arkitektritning

Vi arbetar fram en arkitektritning där du ser placering av möbler och produkter. Ett bra tillfälle att fundera igenom rummets funktion och flöden.

5

3 D visualisering

I detta skede kommer ett roligt moment, du kommer kunna se ditt barnrum i 3D och det blir väldigt tydligt för dig hur rummet tar form.

6

Justeringar och åsikter

Nu är det dags att slutföra rummet. Vad ska flyttas och ändras? Vi resonerar tillsammans kring olika lösningar.

7

3 D visualisering v. 2 

Om du haft ändringar eller velat testa någon idé utifrån första förslaget, så kommer vi här ta fram en version två till dig.

8

Slutprojekt

Resultatet från vårt samarbete. Du kommer nu att få en ritning, 3 D visualisering samt ett förslag på shoppinglista

Våra priser

Vi erbjuder mycket konkurrentkraftiga priser, vår strävan är att vara det mest prisvärda alternativet på marknaden för denna tjänst. Tack vare att vi gör detta tillsammans och online, gör att vi kan hålla prisbilden mycket låg, i normalfallet upp till 1/3 av priset jämfört med en vanlig arkitektbyrå. Vi skulle kunna ha högre priser men ser hellre att fler använder denna tjänst så vi kan skapa fler härliga barnrum! Rum upp till 

15 m2

4995:-

  • 3 D visualisering
  • Arkitektritning
  • Inköpslista
  • Support och råd

Rum upp till 

25 m2

5995:-

  • 3 D visualisering
  • Arkitektritning
  • Inköpslista
  • Support och råd

EXEMPEL PÅ RUM


Vem står bakom?

Meet us ! Vi är ett litet team av inredningsfantaster som älskar barnrum och att inreda dem ! 

Katarina
Utbildad och erfaren inredningsarkitekt.  Har hjälpt många barnfamiljer med deras hem och deras fina barnrum.  Hon älskar DIY projekt . Katarina är  gudmamma till Jan, 1,5 år

 

Silvia
Ett stort fan av barnrum!  Har arbetat inom barnbranschen i över 4 år och tycker om olika stilar i barnrummet, allt från boho till glamour. Silvia är mamma till Alexander, 3 år samt har två bonusbarn Thim (14) och Benjamin (9).


Du undrar kanske kring... (FAQ)

Kommunikation
Vi skickar initialt ett formulär som du fyller i, under processen håller vi kontakt via mejl eller bokar tid för telefonsamtal där vi diskuterar detaljerna. Vi finns här för dig under hela arbetet.

Varför inte anställa egen arkitekt
Vår unika tjänst bygger på att vi är specialister på barnprodukter och barnrum , det är vad vi brinner för helt enkelt. Vi har ett stort nätverk av inredningsbloggare och tillverkare som ger oss stor kunskap om hur man kan utforma ett barnrum. Dessutom är vi mycket prisvärda då vi gör detta online.

Om jag inte är nöjd med resultatet.
Det har aldrig hänt... :). Sin trygghet ligger i att det är dina preferenser som styr och du kommer att kunna göra justeringar och komma med synpunkter under processen. Det är dock mycket viktigt att du är ärlig och engagerar dig själv i projektet för bästa resultat.

Måste jag köpa produkter från er ? 
Absolut inte! Vi kan använda vilka produkter som helst i rummet. Dessutom kan använda dina nuvarande möbler om du vill behålla dem. Du kan även peka ut de produkter du vill ha med i projektet, oavsett leverantör. De produkter som du vill ha från oss och från vårt utbud, kommer vi att göra ett specialpris på till dig givetvis.

Kontakta oss

Vi finns här för dig!

Babylove.se

Dalhemsvägen 35
14146 Huddinge

Ring oss

08-128 666 70

Email

babylove@babylove.se

Social Media

Facebook
Instagram

Se hur enkelt och roligt är att designa barnrummet