Barnsäng med extrasäng, Angela

5399:-


En fantastiskt fin juniorsäng med en praktisk extrasäng undertill som du enkelt tar fram vid behov. Perfekt  som en syskonsäng eller om en kompis vill sova över. Under sängen finns det gott om förvaringsutrymme för leksaker eller sängkläder. 

Sängen är gjord av massiv furu vilket gör den stabil och rejäl. Idealisk att både leka som sova i. 

Vi lovar att sängen kommer bli ditt barns favorit, och inte bara för att sova i då den med enkla medel kan bli en riktigt bra myshörna. Många dekorerar med sänghimlar, vimplar eller ljusslingor, bara din kreativitet sätter stopp.

Tillval:

  • Färg: välj mellan natur (lackad), vit, grå och antracit. Alla sängar i natur är behandlade med vattenbaserat lack. Lämna en kommentar i kassan om du önskar en naturfärgad säng som är obehandlad.

Info:

  • 100% FSC-certifierat furuträ som säkerställer att virket kommer från ansvarsfullt skogsbruk.
  • Sängens totala höjd: 52 cm. 
  • Förvaringslåda höjd: 19,5 cm.
  • Max vikt: 100 kg per säng.

Mått: 

  • Finns i olika bäddmått. Måtten till vänster i listan avser bäddmått för den övre sängen. Måtten inom parantes (bredd & längd) avser den totala storleken på sängen. 
  • Bäddmått till extrasäng 10 cm kortare än sängens längd. Exempel: Till säng 80x180 = extrasäng 80x170

Madrasser ingår ej, men finns att köpa i vårt stora utbud! Vi rekommenderar en skummadrass med en tjocklek på 10-12 cm för den övre sängen och max 8 cm för extrasängen.

Sängarna tillverkas enligt standarden EN-747-1: 2012 + A1: 2015 i vår fabrik i Europa som har de högsta säkerhetsstandarderna för produktion av barnsängar. och kontrollerar varje steg från det att timret kommer in i fabriken till att en färdig produkt lämnar. Sängarna lackeras tre gånger med ekologisk, miljövänlig och vattenbaserad färg som följer normen EN 71-3:2019. 

Obs! Specialtillverkad beställningsvara. Ångerrätt gäller ej.

Detta är en säng tillverkad och anpassad för barn. Sängen levereras omonterad och bör sättas ihop i rummet den skall användas i.

Specialtillverkad beställningsvara. Leveranstid cirka 3-4 veckor
Klarna faktura
Fri frakt över 999:-