Babynest

Ett babynest fungerar både som säng eller skötbädd och passar därför perfekt att ta med sig på resan. En supermjuk fyllning gör att din baby ligger tryggt och bekvämt samtidigt som du kan koppla av och sova bra själv. Babybädden öppnas och stängs enkelt med hjälp av knytsnören nertill och kan givetvis även användas som en insats i spjälsängen eller i barnvagnen. Våra Babynest är alla gjorda i hög kvalitet med stor omtanke för barnet. Dessutom är samtliga av våra babynest noggrant utvalda även utifrån ett designperspektiv, så de även ger ett bra visuellt intryck.

Här kan du köpa prisvärt babynest

Ett babynest är en mycket praktisk produkt som fungerar både som en säng och en skötbädd, vilket gör den perfekt att ta med sig på resan. Den mjuka stoppningen gör att barnet ligger både bekvämt och säkert och gör att du som förälder också kan slappna av, samt sova bra själv.

Fördelar med att handla på babylove.se:

  • Vi samarbetar med etablerade leverantörer i Skandinavien och Europa som står bakom hög kvalitet
  • Vi arbetar uteslutande med handgjorda produkter
  • Sortimentet är övervägande tillverkat av ekologiska material i unik skandinavisk design
  • Vi strävar alltid efter nöjda kunder!

För ditt barns säkerhet

Ett babynest kan med fördel placeras i din egen säng för att på så vis vara trygg med att barnet varken rullar ur sängen eller att du själv råkar rulla på ditt barn i sömnen. Med hjälp av knytsnören längst ner kan du enkelt öppna och stänga ditt babynest och givetvis passar den minst lika bra i spjälsängen eller i barnvagnen.

Våra babynest finns att köpa i flera olika färger och utöver komfort och omtanke är de även noggrant utvalda ur ett designperspektiv för att ge ett fint visuellt intryck.

Beställ prisvärt babynest hos oss

Vi tycker att kläder och tillbehör för barn inte ska vara dyrt, så hos oss kan du alltid köpa babynests till resonabla kostnader- utan att tumma på kvaliteten.

Välkommen att ta en titt i vår webbshop och låt dig inspireras bland våra produkter. Förhoppningsvis hittar du ett bra babynest precis i din smak.

Vilket babynest ska man välja?

“Tänk om hon/han får filten över huvudet i sömnen eller att hon/han fastnar i spjälsängen!” Sådana tankar är inte ovanliga hos föräldrar. För att du som förälder ska vara säker på att ditt barn sover tryggt så är ett babynest ett perfekt alternativ. Du kan räkna med att din lilla inte kan hamna på ett olägligt sätt när du använder ett babynest. Men se till att babynestet har höga och mjuka kanter för att undvika att bebisen rullar över på magen. Se till också att babynestet har tillräckligt bra stöd i ryggen med exempelvis en träplatta i det mjuka bottnen.

Hur länge kan man ha ett babynest?

Man kan börja med ett babynest redan när barnet föds. Man brukar använda ett babynest under spädbarnets första månader och ibland även upp till ett års ålder. Men ”tumregeln” är att du får använda ett babynest så länge barnet får plats i det. Det beror alltså på ditt barns utveckling och du bestämmer själv hur lång tid ditt barn får använda det.

Hur bäddar man i ett babynest?

Bädda babynest med en tunn mjuk filt som går att andas igenom. För att ditt barn ska ligga säkert får du inte använda en kudde i ett babynest. Undvik dessutom tjocka, syntetiska filtar som det inte går att andas igenom då de kan orsaka plötslig spädbarnsdöd om dem hamnar på bebisens huvud under sömnen. Tänk också på att dra åt nestet så det blir lagom trångt och mysigt. Glöm inte att stoppa snöret in under madrassen vid fotändan och täcka det med en filt. Nu kan din lilla skatt sova tryggt och mysigt.