Våra varumärken

Här på babylove.se hittar du mängder av barnrumsinredning, barnkläder och tillbehör för barn från en rad leverantörer, kända för sin höga kvalitet och goda renommé.  I vårt sortiment hittar ni handtillverkade och ekologiska produkter i stor utsträckning. 

Här hittar du välkända, skandinaviska varumärken samt utvalda europeiska designers. 

Varumärken du hittar i vår webbshop:

Oyoy

Ett danskt designföretag med fokus på funktionella produkter som är tillverkade av exklusiva material i behagliga färger och former. 

Tellkiddo

Ett svenskt företag skapat av Maria från Stockholm. Tellkiddos populära påsar för barnrummet säljs världen över och syns numera överallt i sociala medier. Hitta din personliga favorit bland de olika motiven med text, superhjältar och djur.

Happy Lights

Ruth och Hendriks varumärke, vars lekfulla och färgglada kreationer gjort stor succé runtom i Europa.

NG baby

Ett genuint och anrikt varumärke som funnits sedan 1959. I sortimentet finner du bland annat amningskuddar, spjälskydd och vimplar.

Flügger

Flügger är ett välkänt och etablerat varumärke som erbjuder många fina tapeter att välja mellan.

Little Heart

Grundad av svenska Jessica H. Andersson vars textiler är GOTS-certifierade,  vilket går i god för att största miljöhänsyn har tagits i varje produktionsled. Sängkläderna är dessutom certifierade med OEKO-TEX® Standard 100 som garanterar att produkterna är fria från skadliga substanser.

Done by Deer

Ett varumärke med fokus på att livet med barn och livet med fin design ska kunna gå hand i hand. Produkterna har en tydlig, grafisk profil och en koppling till den skandinaviska vardagen.

Lamps & Company

Grundat av polska Anna Nawrot som i samband med sin dotters födsel upptäckte vad hon personligen saknade inom barnrumsinredning. Som professionell musiker och psykolog kombinerade hon passionen för design med yrket där företaget blev lösningen med ett sortimentet bestående av taklampor, sänglampor och vägglampor av fin, barnvänlig design.

Titot

Ett relativt ungt varumärke från Polen som erbjuder handgjorda kläder och babytillbehör i en rad olika färger och mönster.

Lovely

Ett varumärke som erbjuder vackra och dekorativa bäddset och kuddar för ditt barn.

Hopii

Ett familjeföretag som tillverkar specialanpassade bloomers för hand.

Mamatu

Ett varumärke som erbjuder praktiska och snygga amningströjor i olika modeller.

Cotton & Sweets

Här tillverkas unika och kvalitativa produkter för barn och barnrummet med stort fokus på materialvalet till samtliga produkter.

Marsielle Decor

På polska Marsielle Decor erbjuder de vackra inredningsdetaljer till barnrummet med fokus på stilren design. Här hittar du vimplar, klistermärken, bäddset, kuddar och förvaringskorgar.

Little Nomad

Ett företag som tillverkar fina och praktiska sänghimlar och lektält för barn.

 

Oavsett vad du är ute efter hittar du alltid högkvalitativa produkter här hos oss på babylove.se, där produkterna inte bara är praktiska och barnvänliga utan också håller en exklusiv design.

Allt detta i vår webbshop!