HAPPY LIGHTS

Happy lights är skapade av Ruth och Hendrik. Ruth, veterinär till yrket och en riktig djurvän som älskar att resa, fotografera och att dekorerera. Hendrik är arkitekten, med passion för allt det levande och så givetvis för att resa och utforska nya kulturer.

Deras lekfulla och färgglada kreationer är en stor succé i Europa. Upptäck Happyh Lights du också och skapa din egen ljusslinga genom att själv välja från de över 40 olika färrger som erbjuds. Du kan helt anpassa dem efter din stil och ditt humör.

De färgade ljusbollarna är handjorda hos en liten tillverkare I Thailand. Ljusbollarna är typsikt thailändska och för att bakom arbetet med att skapa de fina bollarna ligger åratal av träning. Samtliga som tillverkar dessa är lokala arbetare som bor i närheten av den lilla fabriken. De får rättvisa och anpassade löner och kan därigenom försörja sina familjer.

 Så snart bollarna är tillverkade, skeppas de i en container till Happy Lights som sedan distriburerar dem till sina återförsäljare. En fantastisk produkt direkt från landet med de eviga leendena, rakt hem till ditt sovrum. En fantastisk detalj för att inreda barnrummet eller sovrummet, och vi vet att dessa ljusbollar kommer att göra dig “Happy”.