Loftsäng till barnrummet Mika

5099:-


På jakt efter den perfekta loftsängen? Här är den! 

En stabil säng i stilsäker design, för många år av söta drömmar! Sängen är gjord av massiv furu vilket gör den stabil och rejäl. Idealisk att både leka som sova i. 

På vår fina loftsäng Mika har man tänkt till ordentligt för att optimera golvytan i barnrummet. Vi lovar att sängen kommer bli ditt barns favorit, och inte bara för att sova i då den med enkla medel kan bli en riktigt bra myshörna. Många dekorerar med sänghimlar, vimplar eller ljusslingor, bara din kreativitet sätter stopp.

Tillval:

  • Färg: välj mellan natur (lackad), vit, grå och antracit. Alla sängar i natur är behandlade med vattenbaserat lack. Lämna en kommentar i kassan om du önskar en naturfärgad säng som är obehandlad.

Info:

  • 100% FSC-certifierat furuträ som säkerställer att virket kommer från ansvarsfullt skogsbruk.
  • Stödbrädan och stegen kan monteras på valfri sida.
  • Stödbrädans höjd: 25 cm. Avstånd mellan spjälorna 6,5 cm.
  • Sängens totala höjd: 174 cm. 
  • Höjd från golv till säng: 120 cm.
  • Max vikt: 100 kg.

Mått: 

  • Finns i olika bäddmått. Måtten till vänster i listan avser bäddmått. Måtten inom parantes (bredd & längd) avser den totala storleken på sängen.

Madrass ingår ej, men kika gärna i vårt stora madrassutbud. Vi rekommenderar en skummadrass med tjocklek på ca 10-12 cm.

Sängarna tillverkas enligt standarden EN-747-1: 2012 + A1: 2015 i vår fabrik i Europa som har de högsta säkerhetsstandarderna för produktion av barnsängar. och kontrollerar varje steg från det att timret kommer in i fabriken till att en färdig produkt lämnar. Sängarna lackeras tre gånger med ekologisk, miljövänlig och vattenbaserad färg som följer normen EN 71-3:2019. 

Obs! Specialtillverkad beställningsvara. Ångerrätt gäller ej.

Detta är en säng tillverkad och anpassad för barn. Sängen levereras omonterad och bör sättas ihop i rummet den skall användas i.

Specialtillverkad beställningsvara. Leveranstid cirka 4-6 veckor
Klarna faktura
Fri frakt över 999:-