TURBANS

För dig som vill ge ditt barn en personlig stil och ett coolt uttryck är en turbanmössa helt perfekt. Denna snitsiga mössa passar både till din baby, lite äldre barn och till dig själv. Vill du matcha en mamma/dotter-look kan en turban mössa verkligen vara pricken över i:et. I vårt sortiment finner du flera olika modeller av turbanmössa, i många olika tygkvaliteter och färger/mönster. Du kan lätt hitta en mössa som passar just ditt barns personlighet. Med en turbanmössa på huvudet är ditt barn skyddat både mot solens starka strålar en varm sommardag och de kyliga vindar som blåser in en sensommarkväll.

 • Looks by Luks turban/hat, Liberté Mente aperta Looks by Luks turban/hat, Liberté Mente aperta
  Looks by Luks turban/hat, Liberté Mente aperta
  12.23 EUR 10.40 EUR
 • Looks by Luks turban/hat, Liberté So Free(dah) Looks by Luks turban/hat, Liberté So Free(dah)
  Looks by Luks turban/hat, Liberté So Free(dah)
  12.23 EUR 10.40 EUR
 • Looks by Luks turban/hat, Liberté Amor Puro Looks by Luks turban/hat, Liberté Amor Puro
  Looks by Luks turban/hat, Liberté Amor Puro
  12.23 EUR 10.40 EUR
 • Looks by Luks turban / hat, Organic black
  Looks by Luks turban / hat, Organic black
  10.70 EUR 9.10 EUR

Vad är en turbanmössa?

En turbanmössa är en söt, lite tunnare mössa med intressant form. Den är ofta tillverkad i ett lite tunnare material, som tyg från bambu, och kan vara ett alternativ till mer traditionella vårmössor och solhattar. Turbanmössor har generellt hög modegrad och lyfter vilken outfit som helst. Dessutom är turbanmössor otroligt bekväma tack vare det stretchiga materialet.

Knyter man turbanen själv?

En turbanmössa fungerar på samma sätt som vilken mössa som helst. Det är bara att dra på huvudet och ge sig ut i världen. Du behöver inte knyta våra turbaner, knuten är sydd för att alltid behålla den rätta snitsen på turbanens form.