Familjesängar och barnsängar

  • White 3-levels bunk bed for children's room 90x200
    White 3-levels bunk bed for children's room 90x200
    553.94 EUR 524.78 EUR

Hur mycket vikt klarar familjesängen eller våningssängen?

Om barnen vill dela rum, eller när nattgäster är på besök, så är våningssängar och familjesängar både mysiga och praktiska. Det skiljer sig från säng till säng hur mycket vikt de klarar av, och du kanske måste läsa på mer individuellt vad som gäller för just den barnsäng du vill köpa.

Men kom ihåg att barnsängar är anpassade endast för barns vikt, så även om du kan läsa godnattsaga bredvid ditt barn, så är det inte rekommenderat att du sover kvar där. Många våningssängar för barn har en maxvikt på 45 kilo. En stor familjesäng kan dock ha en maxvikt på upp till 130 kilo.

Ingår madrass och ribbotten till den säng jag köpt?

Ribbotten ingår, men för att vara helt säker kan du kontrollera det i sängens produktbeskrivning. Madrasser ingår sällan eller aldrig, men du kan lätt hitta madrasser som passar till din säng i vårt sortiment. Kom ihåg att anpassa madrassen till ditt barns vikt för att ditt barn ska få en så harmonisk sömn som möjligt.

Är det svårt att montera hussängen jag köpt?

Hussäng är ett fint tillägg i barnrummet. Sängen blir en del av lekrummet, och det blir roligt att gå och lägga sig i sitt egna lilla hus. Hussängarna, liksom våningssängarna och familjesängarna, levereras omonterade i flera kollin, men med monteringsanvisning för att underlätta för dig.

Du kan montera sängen själv. Det är inte svårt, och om det skulle uppstå några frågor kontakta oss så ska vi se vad vi kan göra för att hjälpa till.