SÄNGAR MED SNABBLEVERANS

Vi förstår att det är viktigt att ditt barn har en bekväm och trygg plats att sova på utan onödig väntetid. Därför erbjuder vi ett brett utbud av sängar med snabb leverans, så att du kan få hem den perfekta sängen till ditt barn snabbt och smidigt.

Vårt sortiment inkluderar enkel- och våningssängar, juniorsängar och spjälsängar – allt med snabb leverans. Oavsett om du behöver en säng till en nyfödd bebis, ett växande barn eller tonåringen, har vi alternativen för dig.

Vanliga frågor om sängar med snabb leverans


Hur lång tid tar det innan sängen levereras?

Leveranstiden varierar beroende på produkten och din plats, men vi strävar efter att leverera sängarna så snabbt som möjligt. Kontakta vår kundtjänst för mer exakt information om leveranstider.


Är sängarna säkra för barn?

Ja, vi prioriterar säkerheten hos våra sängar. Alla våra sängar är tillverkade med noggrant utvalda material av högsta kvalitet för att säkerställa att ditt barn sover tryggt och bekvämt.


Kan jag välja olika storlekar på sängarna med snabb leverans?

Vi erbjuder olika storlekar på våra sängar med snabb leverans för att passa olika åldrar och behov. Se vårt sortiment ovan för att se tillgängliga storlekar.