ANIMAL

Tänk att som liten få bo i en djurpark. Vilken underbar dröm det skulle vara. Att vakna upp om morgnarna med alla djurvänner omkring sig, redo att börja en ny dag tillsammans med barnet. I djurparken finns bara snälla djur – snälla mot barnet och mot varandra. Det är som ett paradis i miniatyr. I vår värld kan drömmar bli verklighet – nästan i alla fall. Med hjälp av våra fina produkter på djurtema kan ditt barnrum komma nära nog. Barn har en fantastisk förmåga att bygga på med fantasier utifrån det som de har omkring sig. Inredningen kommer att bidra till många timmars härlig lek.

Välj bland tapeter, textilier och mycket annat med djurmönster. Komplettera med inspirerande klistermärken för vägg – vi har mängder av högkvalitativa varianter att välja mellan från Stickstay och Dekornik. Med hjälp av dessa kan du skapa en egen, alldeles unik fauna i ditt barns rum. Pricken över i sätter du med ett eller flera av de gulliga djurhuvudena designade av Love me decoration och som finns i flera varianter.

Naturligtvis firas barnets födelsedag i rummet tillsammans med alla kompisar med ett härligt kalas med djurtema. Inspirationen till lekarna är redan på plats, men vem ska vara djurskötare och vem ska vara lejon?