BALLOONS

Ballonger är väl ett underbart exempel på något som är fullkomligt onödigt och ändå så roligt. Glädje sprids med ballonger – på marknaden, tivolit eller snabbmatsrestaurangen – det kvittar var. Säg det barn som ser en ballong och inte vill ha den! Som den lilla 3-åringen som såg en luftballong på TV sa, “En sån vill jag ha – men då måste man ha en stege – vi har ingen stege…”. Det behövs inga stegar för att inreda ditt barnrum i ballongtema med dekorativa och härliga produkter från oss. Börja med att välja en högkvalitativ barntapet med luftballonger från Dekornik. Vill du inte ha en hel tapet med ballonger så kan du välja att istället dekorera väggarna med våra underbara väggklistermärken.


I taket hänger du en, eller varför inte flera fina luftballonger i olika färger, från Filibabba, för att fullborda intrycket. De är ju också så fina för den lilla att ligga och titta på, från vaggan eller spjälsängen som naturligtvis är bäddad med dra-på-lakan med matchande luftballonger.

Bara för att du skapar ett ballongtema i barnrummet så måste du inte heller nödvändigtvis välja att göra det färgstarkt. Beige, gammalrosa och bruna ballonger ger ett dämpat och milt intryck som är väldigt estetiskt tilltalande.