CIRCUS

Säg den som inte älskar cirkus. Barn eller vuxen, det spelar ingen roll. Med cirkusen öppnas en magisk värld som tänder stjärnor i publikens ögon. Vimplarna vajar och ljusen glittrar. Clownerna lockar till skratt och trapetskonstnärerna får hjärtan att åka upp i halsgropen. Det är vackert, roligt och spännande på samma gång. Inget kan väl vara mer passande än att ge barnrummet en inredning med cirkustema. Det skapar en inspirerande bakgrund för glada lekar. Om du vill kan du utgå från en tapet med cirkusmotiv. Vill du inte ha hela väggarna i detta tema så kan du istället köpa en eller flera av Dekorniks underbara väggklistermärken.

Lägg till vimplar med paljetter och en sänghimmel med ljusslinga så tar illusionen full form. En rund cirkuslekmatta blir ett perfekt underlag för ditt barn att leka på medan du själv kanske hellre sitter på en mjuk matchande kudde.

Med våra härliga väggdekorationer i form av mjuka djurhuvuden tar du temat ett steg längre. Därefter är det bara att sätta upp vår inspirerande dockteater i den färg som du föredrar. Bjud in områdets barn, låt fantasin flöda och framför en pjäs. Den kommer garanterat att bli bejublad, på samma sätt som hela barnrummets inredning kommer att fascinera.