Barnmöbler praktiska eller söta?

Barnmöbler praktiska eller söta?

Dags att välja möbler till barnrummet, då kommer direkt frågan till oss, ska vi införskaffa de som är mest praktiska eller de som är finast?

För den dagliga leken i barnrummet, med kojbyggande, målning eller att stapla klossar innebär det att barnmöblerna måste vara såväl enkla att rengöra som motståndskraftiga mot skador. Det kan ibland tyckas svårt att kombinera dessa egenskaper när man talar om möbler, men det är faktiskt möjligt.

Vi på Babylove har lösningen på detta, med ett vackert möbelset med stol och bord speciellet anpassade för barn. Dessa möbler är både tåliga och fina på samma gång, och älskade av såväl barn som dess föräldrar. Stolens ryggstöd är i from av två kaninöron som dessutom är stabila och bekväma för barnet.. Bordet är rektangulärt och tillräckligt stort för att fyra barn kan sitta vid det samtidigt. Perfekta möblerna till barnrummet för barn mellan 2-6 år.

Bordet och stolarna finns i fina färger som rosa, mint, grå eller vit. De kan dock målas helt enligt dina önskemål. Du kan även bestämma om du vill ha benen på bordet eller stolarna i samma färg som resten av möblen eller i naturträ. Valet är helt och hållet ditt!

Möblerna är handgjorda och kontrollerade manuellt för ditt barns säkerhet. Färgerna de målas med är speciellt anpassade barnfärger som är giftfria.

Se lite inspiration nedan ... :)