Barnspeglar – Anpassade för de minsta

Barnspeglar – Anpassade för de minsta

Vem vill inte ha en fin spegel i barnrummet, helst av allt som sitter på en höjd så att din barn kan spegla sig i den. Men vill man verkligen ha en glasskiva som är så enkel för barnet är nå, ingen vill ju ha en spegel som faller i backen och går i tusen vassa små bitar. Dock är trenden att fler och fler personer införskaffar fina speglar till sina barn men detta beroende på att det numer finns en hel del mer barnsäkra speglar på marknaden.

Så när du tittar på en ny barnspegel, välj då en som är gjord  i ett barnsäkert material, som exempelvis akryl. Dessa speglar väger nästan ingenting och är dessutom inte möjliga att krossa på samma sätt som en vanlig spegel. De är dessutom mer tåliga än en vanlig spegel och du som förälder behöver inte vara orolig för ditt barn när de leker.

Vi på Babylove.se har valt att samarbeta med företag som kan erbjuda just dessa typer av speglar. De finns dessutom i riktigt fina utföranden, speciellt anpassade för barn. Utformade som batmansikte, en fin stjärna eller som ett moln, oavsett kommer du hitta något som passar dig och som ditt barn kommer att älska från dag ett. Speglarna är säkra, moderna och fina. De passar perfekt som dopgåva eller födelsedagspresent, vi lovar att den blir uppskattad av både barnet och föräldern.

Välkommen att titta mer på vårt utbud på denna länk:

http://babylove.se/barnmobler/barnspeglar