Hussängar, Skandinaviens hetaste barnrumstrend?

Hussängar, Skandinaviens hetaste barnrumstrend?

Under de senaste åren har vi sett i olika sociala medier hur privatpersoner byggt sina egna hussängar till sina barn, och delat med sig av tipsen för detta till andra nyfikna. En hussäng ger fantastiska möjligheter till att göra ditt barnrum unikt och att skapa just den inredning som du själv vill ha. Dock är det många som inser att bygga en säng som är säker och hållbar inte är helt enkelt för de allra flesta, utan man ger upp och införskaffar mer vanlig modell som man sedan försöker dekorera med fina detaljer.

Utbudet av sängar är inte alltid så spännande, antingen är det rätt trista vardagliga sängar, eller så är de praktiska men inte något som man hest vill ställa in i barnrummet. Vissa företag erbjuder sängar som sticker ut, men de är oftast väldigt stora och tar upp en stor yta i rummet.


Många är vi som genom åren efterfrågat ett större utbud än det som finns på marknaden i dag. Vi kan nu meddela er att det faktiskt redan finns. Det danska företaget Norwood Denmark har tagit fram en serie av fantastiska och sagolika hussängar som blivit extremt populära i Skandinavien det senaste året. Sängarna byggs för hand av professionella hantverkare, och de byggs enbart på beställning. Nu har du möjlighet att skapa din prins eller prinsessas egna barnrum och med en fantastisk barnsäng som kronan på verket. Dekorera med hyllor, speglar, ljusslingor eller en vacker poster. Möjligheterna är enorma och enbart din fantasi sätter gränsen.

Vi på Babylove.se är oerhört stolta över att vara den första återförsäljaren i Sverige av dessa sängar. Vi har ett nära samarbete och daglig kommunikation med tillverkaren Norwood Denmark, vilket innebär att vi även har möjlighet att ta fram hussängar anpassade efter era önskade mått.

Vi är övertygade om att fler kommer att få upp ögonen för dessa sängar och att intresset enbart kommer att öka, i Danmark är företaget välkänt och vi hoppas på att göra det här i Sverige också. Välkommen in till babylove.se och hitta din egna favoritsäng, vi lovar att du kommer att bli förälskad. Dessutom är hussängarna mycket prisvärda, de håller hög kvalitet och kan användas under många år framöver av flera generationer.