Troll, bedside crib Oslo, soft grey

Produkten är slut i lager :(

En unik och fantastisk säng för babyn, skapad av det omåttligt populära Troll. Sängen är en underbar barnmöbel och är en smart och säker minisäng utformad i en klassisk skandinavisk design. 

Sängens madrasshöjd kan enkelt justeras i olika lägen för att passa vuxensängens höjd. 

Sidorna av sängen består av breda och släta spjälor som gör att du ser ditt barn väl, samtidigt som de skapar en myskänsla åt såväl barnet som rummet. Gavlarna är täckta men med fina detaljer och en vacker finish på panelen. Detta är en säng utöver det vanliga. Du kan även använda den fristående som vanlig babysäng på hjul (fyra låsbara hjul medföljer)

Sängen är gjord av fin grå lackerad björk och mdf. Du monterar enkelt sängen själv hemma utan att använda verktyg. Håll sängen ren och fin med hjälp av fuktig trasa, undvik starka rengöringsmedel.

Mått Längd: 95,5 cm | Bredd: 46 cm | Höjd: 75-89 cm. Madrassmått: 40 x 89 cm

Kan fästas vid vuxensäng med höjd från 59 cm - 74 cm (utan hjul) + 6 cm med hjul. Du väljer mellan tio olika lägen.

OBS! Enligt nya säkerhetsföreskrifter får sängen endast användas som sidosäng intill vuxensäng då dessa är fästa i varandra med fästsystemet som medföljer. Notera också att den fällbara sidan (dropside) i nedfällt läge inte får vara högre än vuxensängens madrass.

Designer: Troll

Obs! Sängen levereras omonterad och bör sättas ihop i rummet den skall användas i.

Beställningsvara.Leveranstid cirka 1,5 vecka
Klarna faktura
Fri frakt över 999:-