Loftsäng till barnrummet My

Produkten är slut i lager :(

På jakt efter den perfekta loftsängen? Här är den! 

En stabil säng i stilsäker design, för många år av söta drömmar! Barnsängen är gjord av högkvalitativ plywood vilket gör den stabil och rejäl. Idealisk att både leka som sova i. 

På den ena kortsidan finns det en stege som ditt barn kan använda för att klättra upp till sängen. 

På vår fina loftsäng My har man tänkt till ordentligt för att optimera golvytan i barnrummet. Vi lovar att sängen kommer bli ditt barns favorit, och inte bara för att sova i då den med enkla medel kan bli en riktigt bra myshörna. Många dekorerar med sänghimlar, vimplar eller ljusslingor, bara din kreativitet sätter stopp.

Sängen kan målas med ett akryllack som upp uppfyller de strikta kraven i den europeiska standarden PN EN 71.3 - Toy Safety. Lackeringen framhäver och bevarar träets naturliga färg.

Info:

  • Rekommenderas från 6 års ålder.
  • Sängens totala höjd: 138 cm. 
  • Ribbotten ingår.
  • Max vikt: 60 kg.
  • Sängen är tillverkad enligt PN-EN 716-1 + AC: 2019-07, PN-EN 747-1 + A1: 2015-08 och PN-EN 1725: 2001 standarder.

Mått: 

  • Finns i olika bäddmått. Måtten till vänster i listan avser bäddmått. Måtten inom parantes (bredd & längd) avser den totala storleken på sängen.

Madrass ingår ej, men kika gärna i vårt stora madrassutbud. Vi rekommenderar en skummadrass med tjocklek på ca 10-12 cm.

Obs! Specialtillverkad beställningsvara. Ångerrätt gäller ej.

Detta är en säng tillverkad och anpassad för barn. Sängen levereras omonterad och bör sättas ihop i rummet den skall användas i.

Specialtillverkad beställningsvara. Leveranstid cirka 1-1,5 veckor.
Klarna faktura
Fri frakt över 999:-